Sijainti

As Oy Helsingin Hakaniemenranta 16 

Hakaniemenranta 16, 00530 Helsinki

Autopaikat vuokrataan Helsingin Merihaka Oy:n toimistosta. Auto tulee pysäköidä vain vuokratulle paikalle ja sen tuulilasissa tulee olla näkyvillä vuokrauksen yhteydessä annettu pysäköintiin ko. paikalla oikeuttava P-tunnus.  

Autopaikan vuokranneen tulee huolehtia siitä, että hän pois muuttaessaan kirjallisesti irtisanoo autopaikkasopimuksen. Irtisanomisaika on yksi kalenterikuukausi.

Talon ulko-oven lisäavaintilaus tehdään Helsingin Merihaka Oy:lle. Tilaus lähetetään tilaajan valitsemaan lukkoliikkeeseen, josta osakkeenomistaja voi käydä ne myöhemmin lunastamassa.

Osakkeenomistaja voi halutessaan sarjoittaa asuntonsa ulko-oven lukon talon ulko-oven sarjaan. Sarjoitustilaus tehdään Helsingin Merihaka Oy:lle.

Säilytys- ja kylmäkellaritilojen oveen, ullakkokerroksen käytävälle johtavaan oveen sekä saunoihin käy erillinen ns. emännän avain. Lisäavaimia voi tarvittaessa lunastaa Helsingin Merihaka Oy:n asiakaspalvelusta.

Ks. vastaava artikkeli Uudelle asukkaalle -otsikon alta!

Täältä löydät taloyhtiömme järjestysäännöt

Jätehuoneessa talon länsipäädyssä A-portaan vieressä on bio-, energiajae- ja sekajäteastiat sekä lasin- ja metallinkeräysastiat. Sinne pääsee talon molemmilta sivuilta ulko-oven avaimella.

Jätehuoneen lattialle ei saa jättää kierrätykseen ajateltuja tavaroita vaan ne tulee toimittaa itse esim. eri järjestöjen kierrätysmyymälöihin.

Paperin- ja pahvinkeräysastiat ovat talon itäpäädyssä. Tässä tilassa on myös polkupyörätelineitä. Tilaan ei saa tuoda huonekaluja, kodinkoneita tai rakennusjätteitä vaan jokaisen on toimitettava ne itse kierrätyspisteisiin - ks. osio Kierrätys, josta löydät kartan alapuolelta yleiset keräys- ja kierrätyspisteet ja niiden yhteystiedot.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntyhtymä eli HSY antaa paljon tietoa myös lajittelusta:

https://www.hsy.fi/fi/asukkaalle/lajittelujakierratys/Sivut/default.aspx

 

Talossa ei ole pesutupaa.

Asunnossa pestyn pyykin kuivausta varten joka portaikon alimmassa kerroksessa on kuivaushuone, jonne pääsee emännän avaimella. Kuivaushuoneessa on pyykkinarujen lisäksi mankeli.

Kuivaushuoneen nurkassa on ikkunan pesutuki ja sen käyttöohje alla.

Kuntosali löytyy vanhan C-saunan tiloista. Sali on kaikkien asukkaiden käytettävissä joka päivä klo 9-21 ja sisään pääsee emännän avaimella. Ajanvarausta ei tarvita eikä kuntosalia voi varata yksityiskäyttöön. Salilla on kuntopyörä, crosstrainer, soutulaite, vino- ja vatsapenkki, leuanvetotanko ja käsipainoja. Muiden käyttäjien ja naapurien viihtyvyyden vuoksi.

Jokaisella asunnolla on oma kylmäkellarikomero alimmassa kerroksessa. Kylmäkellarin lämpötilana pidetään +7°.

Takapihalla on suihkulähde ja penkkiryhmä asukkaiden oleskelua varten ja neljä vanhaa kukkalaatikkoa lähinnä yrttien viljelyyn.

Takapiha on kokonaisuudessaan pelastustietä, joten pysäköinti on kielletty koko alueella. Lyhytaikainen pysähtyminen tavaroiden lastaamisen tai purkamisen ajaksi on sallittua. Lämmönjakokeskuksen ja IV-konehuoneen ovien edessä eli B- ja C-rapun välissä on kuitenkin myös pysähtyminen kielletty.

Polkupyörien ja suksien säilytystilat ovat joka porraskäytävän alimmassa kerroksessa. Pyörille on lisää tilaa talon itäpäädyn häkkivarastossa. Näihin tiloihin pääsee talon ulko-oven avaimella.

Polkupyörien ja lastenvaunujen säilyttäminen kerrostasanteilla tai käytävillä on kielletty.

Saunat sijaitsevat A- ja D-rapun ylimmässä kerroksessa ja niihin pääsee emännän avaimella.

Vakiovuoron voi varata isännöitsijäntoimistossa. Vakiovuorot maksetaan vastikkeen yhteydessä tai erillisellä laskulla. Saunavuoro tulee irtisanoa poismuuton yhteydessä. 

Kertavuorot maksetaan isännöitsijätoimistoon varauksen yhteydessä.

Toiminimi: As. Oy Helsingin Hakaniemenranta 16

Y-tunnus: 0117838-8

Rekisteröity: 2.6.1972

 

Yhtiöllä on TV-kaapeli- ja taloyhtiölaajakaistasopimus DNA-Welhon kanssa.

Taloyhtiölaajakaistan käyttöönotosta asukkaat sopivat suoraan DNA-Welhon kanssa.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä