Sijainti

As Oy Helsingin Hakaniemenranta 16 

Hakaniemenranta 16, 00530 Helsinki

Artikkelit tammikuu 2021 - As Oy Hakaniemenranta16

Rottaongelma

Hämeentien remontista alkanut Merihaan rottaongelma on levinnyt Hakaniemenrantaan asti. Hallitus selvittää vaihtoehtoja jätehuoneen eristämiseksi niin, ettei rotilla olisi pääsyä sinne. Tuholaistorjuntaan erikoistunut yritys Anticimex Oy tuhoaa alueen rottia erilaisin myrkyttömin keinoin. Jokainen asukas voi myös auttaa tilannetta sulkemalla roskalaatikon kannet tiiviisti kiinni – täysinäisiin laatikoihin ei pidä ahtaa enempää roskia – ja olemalla jättämättä roskia maahan.

Asuntojen ovien uusiminen

Päätettiin aloittaa selvitystyö asuntojen ovien uusimiseksi. Pääosa ovista on elinkaarensa lopussa. Osa ovista on yhä ehjiä, mutta myös ne vaihdetaan, koska asuntojen ovet eivät täytä nykyisiä paloturvallisuusmääräyksiä.

B-rapun sauna asukkaiden käyttöön

B-rapun sauna saatetaan asukkaiden käyttöön esim. työhuoneena asukkaiden aloitteesta. Tilan seinät maalataan talkoovoimin ja sinne hankitaan joitakin kalusteita. Hallitus on varannut tarkoitukseen 400euroa.  Tarvittaessa tilaan lisätään sähköpisteitä. Myös lukko joudutaan uusimaan, koska emännän avain ei sovi siihen.  Oveen ilmaantuu aikanaan varauslista tilan käyttöä varten. Jos olet kiinnostunut osallistumaan tilan kunnostukseen, ota ystävällisesti yhteyttä taloyhtiön hallitukseen.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä