Sijainti

As Oy Helsingin Hakaniemenranta 16 

Hakaniemenranta 16, 00530 Helsinki

Artikkelit kesäkuu 2020 - As Oy Hakaniemenranta16

Taloyhtiön pohjoispuolella olevaan pöytä- ja penkkiryhmään laitetaan ilmoitus, jonka mukaan kalusteet kuuluvat Hakaniemenranta 16 piha-alueeseen ja ovat tarkoitetut asukkaiden käyttöön. Viime aikoina alueella ei ole aina ollut tilaa talon asukkaille, kun sen on tulkittu kuuluvan Merihaan yhteiseen piha-alueeseen. 

Verkkovarastoon rakennetaan kesän aikana väliseinä, joka erottaa jätetilan pyörätilasta. Kaikki jätelaatikot siirretään kesän lopussa verkkokellariin, ja maalauksen jälkeen jätehuoneesta saadaan säilytystila mm. lastenvaunuille.

Taloyhtiön päädyssä sijaitseva tyhjillään oleva varastotila on muutettu kajakkien säilytystilaksi. Tilaa on vielä kolmelle kajakille.  Lisätietoa tilasta ja säilytyksestä saat taloyhtiön hallitukselta hallitus@hakaniemenranta16.fi  

Yhtiökokous järjestetään 18. elokuuta klo 18.00 Tornituvassa. Kutsu lähetetään viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta.

 

HYVÄÄ KESÄÄ!

- Päätettiin laskea ilmanvaihdon sisään tulevan ilman lämmitystä yhdellä asteella. Useat asukkaat ovat ilmoittaneet asuntojen olevan liian lämpimiä, ja poistoilman lämpötila on suosituksia korkeampi. Mikäli asuntojen lämpötiloissa on ongelmia eli liian kylmä tai lämmin, asiasta voi ilmoittaa Helsingin Merihaka Oy:lle nettisivun vikailmoituslomakkella tai asiakaspalveluun.

- Kevättalkoita ei järjestetä tänä vuonna koronaepidemian takia. Talon pohjoispuolelle tuodaan perinteisesti asukkaiden käyttöön penkit ja pöytä toukokuussa. Suositus turvavälistä on syytä muistaa myös pihapiirissä.

- Hallitukselta on tiedusteltu, voisivatko asukkaat säilyttää kajakkiaan talon päädyssä olevassa verkkovarastossa seinään kiinnitettynä. Asiaan suhtaudutaan periaatteessa myönteisesti. Kun nykyinen jätehuone vapautuu lämminvarastoksi lastenvaunuille, voidaan selvittää myös sen käyttöä kajakkien säilytykseen. Kajakin säilytyksestä kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan asiasta hallitukselle hallitus (at) hakaniemenranta16.fi ma 18.5. mennessä.

- Taloyhtiön yhtiökokous järjestetään kesäkuussa, jos se on epidemiaohjeistuksen rajoissa mahdollista.

1. Alustava päivä yhtiökokoukselle torstai 23.4. Viralliset kutsut lähetetään yhtiöjärjestyksen mukaisesti.

2. Merihaan pysäköintitalot ja mahdollinen täydennysrakentaminen. Helsingin Merihaka Oy kysyi taloyhtiön alustavaa kantaa pysäköintitalojen peruskorjauksesta sekä alustavasta täydennysrakentamissuunnitelmasta jolla voitaisiin mahdollistaa korvaavien parkkipaikkojen rakentaminen ilman asukkaille aiheutuvaa taloudellista rasitusta. Alustavan suunnitelman mukaan täydennysrakentaminen tarkoittaisi kansirakenteen laajentamista taloyhtiön takana olevalle hiekkakentälle sekä pelikentän ja leikkipuiston nostamista kansitasolle. Hallitus suhtautui vastauksessaan kriittisesti kannen laajennukseen. Keskustelu teemasta jatkuu kun saamme tarkempaa valmistelumateriaalia ja tässä yhteydessä on tarkoitus järjestää myös laajempia keskustelutilaisuuksia johon kaikki asukkaat pääsevät osallistumaan. Päätökset asiasta tehdään myöhemmin jatkovalmistelun ja käytyjen keskusteluiden pohjalta.

3. Uudet pyörätelineet. Uudet pyörätelineet on otettu käyttöön talon itäpäädyn verkkoaitauksessa ja valtaosa pyöristä on siirretty uusiin telineisiin. Pyydämme niitä asukkaita jotka ovat lukinneet pyöränsä vanhaan telineeseen siirtämään nämä uuteen.

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä