Sijainti

As Oy Helsingin Hakaniemenranta 16 

Hakaniemenranta 16, 00530 Helsinki

Artikkelit tammikuu 2020 - As Oy Hakaniemenranta16

Putkiston kuntotutkimus: LC-Yhtiöt arvioi taloyhtiön putkistojen kuntoa marraskuussa 2019 ja totesi raportissa putkiston olevan tyydyttävässä kunnossa. Kuntotutkimuksen mukaan laajempiin saneerauksiin ei ole tarvetta seuraavan 5-7 vuoden kuluessa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uusi arviointi putkistojen kunnosta toteutetaan noin viiden vuoden kuluttua ja arvioidaan tilannetta uudelleen sen perusteella, ellei jotakin yllättävää ilmene. Pienempien kunnostustoimenpiteiden osalta lämmönjakokeskuksen laitteisto suositellaan uusittavaksi kolmen vuoden kuluttua ja kylmän käyttöveden venttiilit vuonna 2020. Lisäksi suositeltiin lämpimän käyttöveden lämmön nostamista nykyisestä 47 asteesta 57 asteeseen ja veden lämpötilaa on jo nostettu.

LC-yhtiöiden edustajan kanssa käydyssä keskustelussa nousivat esille myös hyvät kokemukset Bauer-järjestelmastä, jolla voidaan vähentää putkistoihin kerääntyviä sakkaumia. Näistä aiheutuu putkistojen syöpymistä sekä veden värjäytymistä ruskeaksi. Bauer-järjestelmän hankkimisesta on tarkoitus tuoda esitys kevään yhtiökokoukseen kokoukseen (hinta noin 11.000eur.).

Kaikkien ulko-ovien koodit vaihdetaan. D-portaan aulan kaksi taulua on varastettu, samoin ainakin yhdessä ovessa ollut joulukoriste. Tietoa uusista koodeista ja vaihdon ajankohdasta jaetaan asukkaille lähiaikoina.

Uudet pyörätelineet ovat saapuneet verkkovarastoon. Hallitus valmistelee jätekeskuksen siirtämistä kokonaisuudessaan verkkovarastoon ja tilan jakamista kahteen osaan uudella verkolla. Ulommaiseen osaan keskitetään kaikki jätelaatikot ja toiselle puolelle polkupyörät. Jätetilaan avautuvan oven lukko uusitaan niin, että oven saa auki ilman avainta sisäpuolelta. Nykyinen, lämmin, jätetila vapautuu näin säilytystilaksi lastenvaunuille.

Taloyhtiön asukkaille on luotu epävirallinen Facebook-keskustelusivusto nimeltä Hakaniemenranta 16. Sivustolle voi liittyä omalta Facebook-sivulta. 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2020!

T. Taloyhtiön hallitus

Tiedote on tuotettu Talosivu.com tiedonhallintajärjestelmällä